IMG_4765.jpg

Eräs juttu tapahtui muutama päivä sitten aamulla, kun olin kävelemässä töihin. Uskottelin itselleni, että tämä oli yksittäinen tapaus ja asia kannattaa unohtaa. Tänään sama kuitenkin toistui: Ilmassa oli syksyn tuoksua 0_o! Toivon, että kyseinen haju johtuu jo usean päivän ajan kaupunkiamme rummuttaneesta vesisateesta, eikä siitä, että syksy olisi jo ihan oikeasti ovella. Jos/jahka aurinko jälleen pilkistää esiin, syksyn hajut katoavat ja kesä jatkuu <3! Tai ainakin toivotaan niin 0_o. 

29.7 Savonlinnassa juhlittiin Pyhän Olavin Päivää! Itse pääsimme kekkereihin mukaan vasta töiden jälkeen, mutta hyvin siinä ehti käydä tsekkaamassa myyntikojut ja katsomassa Lady Fiftari -kilpailun. Ja ottamassa asukuvia :).

Päivi

Luontoon sulautuva seksikäs mekko on ostettu kaupasta Jeans.fi. Tilasimme sieltä hiljattain tavaraa, ja kyllä oli ihailtavan nopea toimitus!

IMG_48502.jpg

Satun jäätelöaltaaseen sulautuva asukokonaisuus koostuu mm. kirpparilta ostetusta pallopaidasta ja Von Aidaiderin (eli minun) valmistamasta jäätelömekosta.

IMG_4809.jpg

IMG_48322.jpg

Pikku Kakkosen leikkipuiston luonta sai ilmapalloja <3.

IMG_4870.jpg

Ja sitten haluan (jälleen) eräästä asiasta muistuttaa. Tämä on globaali aihe ja nousi Olavinpäivänä meidän kohdalla (jälleen) ajankohtaiseksi. Älkää valokuvatko ihmisiä ilman lupaa. Katumuotiharrastajat eivät pidä "paparazzeista". Me pukeudumme näin itsemme vuoksi, emme muiden iloksi. Jos olisimme paikalla ja pukeutuneina "muiden iloksi", tietenkin meitä saisi kuvata, mutta 99,9% ajastamme olemme yksityisiä henkilöitä keillä on oikeus yksityisyyteensä näyttävästä ulkomuodosta huolimatta. Kun olimme Linnankadulla, vähän väliä joku yritti ottaa meistä valokuvia, ja se oli todella ahdistavaa X_X. Todella ikävää, koska monesti kuvaajat eivät tarkoita mitään pahaa, mutta silti tällaisia tunteita herää heidän mielenkiintonsa seurauksena. Mitä ahdistuneempi ja ärsyyntyneempi olen, sitä varmemmin kukaan ei saa lupaa valokuvata, ja ei lupaa ei kuvaa! Kiitos ymmärryksestä ja kohti uusia haasteita.

 

- Päivi