IMG_5350.jpg

Hyvää sunnuntaita täältä aurinkoisesta sateenkaaren väärästä päästä! Edellisestä päivityksestä on peräti 10 päivää aikaa 0_o! Niin se aika lentää kun on tekemistä.

Keskiviikkona 16.8 blogin allekirjoittaneilla oli syntymäpäivät! Täytimme 28 vuotta. Koska meillä oli tärkeää menoa kyseisenä päivänä, emme juhlineet mitenkään erityisesti hienosti - toisaalta emme koskaan juhli synttäreitämme mitenkään erityisen hienosti. Kiitos kaikille ketkä onnittelivat, tai muistivat meitä kortilla tai lahjoilla :). Tärkeästä menosta kirjoitamme myöhemmin lisää, joten stay tuned!

IMG_5130.jpg

Itselleen tai siskolleen syntymäpäivälahjan ostamisesta tekee vaikeaa se, kun

1. Nettikauppa, jossa haluamasi tavara on, ei ole toiminnassa päivitysten vuoksi.

2. Tavara, jonka haluat ostaa, ei ole vielä myytävänä mutta kyllä se valikoimasta jo löytyy.

3. Missään ei myydä juuri sellaista tuotetta, minkä haluaisit.

Lahjomisjuhlat ovat siinä mielessä vaikeita, että jotakin olisi kiva antaa/saada, mutta kaikki haluavat vältellä turhaa tavaraa. Siksi pitäisi pystyä antamaan/pyytämään jotakin sellaista, mitä todella tarvitsee. Entä jos haluaa antaa yllätyslahjan ja ei tiedä, mitä toinen tarvitsee? Lopulta lahjoimme itseämme Irregular Choicen kengillä ja kirjalla Stars of the Tokyo stage: Natori Shunsen’s kabuki actor prints. Mainittakoon, että kämppiksemme antoi meille lahjaksi paistinpannun.

kabuki.jpg

Koska kiirettä on riittänyt, emme ole vielä erityisen tarkasti kirjaa ehtineet lukemaan - mutta kuvat olemme ehtineet katsomaan 1000 kertaa ^^. Englanniksi kirjoitettu kirja koostuu tavalla tai toisella kabukia koskevista artikkeleista ja runsaasta kuvituksesta.

IMG_5329.jpg

Irregular Choicen punaturkoosit Alaska -kengät ovat mallinsa vuoksi Päivin mieleen, ja värinsä vuoksi Satun mieleen :). Ja ovat kyllä hyvät jalassakin <3.

IMG_5319.jpg

Syntymäpäiväkakun sijaan nautiskelimme mansikkalimsaa.

IMG_5158.jpg

Päivi osti vaatekaappinsa jotakin, mitä hän ei ole koskaan aikaisemmin omistanut, mutta jonka hankkiminen on käynyt mielessä useita kertoja: Maksimekon. Ihan hyvin näkyisi sopivan :).

IMG_5195.jpg

Eipä tässä muuta. Työt, arki ja valmistautuminen Piäkavun Parteihin ja Traconiin jatkukoot!


- Päivi & Satu