16.8 istuimme linja-autossa matkalla kohti Savonlinnaa. Katselin ulos ikkunasta ja mietin tekisinkö uuden cosplayasun Traconiin (9.-10.9). Mitä ehtisin valmistaa? Olin juuri ajellut hiukseni pään sivuilta pois. Voisinko hyödyntää kampaustani? Etsin puhelimestani muutaman hahmon kuvan. Benin kohdalla tuntui siltä, että nyt on hänen aikansa. Seuraavina päivinä menin Eurokankaaseen ja ostin takkia varten kankaat. Vaatekappale toisensa jälkeen Benin asu valmistui Traconiin :). Perjantaina illalla värjäsimme hiukseni, ja lauantaina aamulla kampasin irokeesin pystyyn.

Kävimme kuvauttamassa Benin asun maanantaina heti Traconin jälkeen. Kuvaus kannatti järjestää nopeasti, koska kun hahmon kampaus on riippuvainen omista hiuksistasi, pitää toimia ennen värin haalistumista tai juurikasvua. Tässä päivityksessä on photoshoot kuvia. Vähän myöhemmin päivitän muutaman sanan ja kuvan itse asusta ja sen valmistuksesta. Pitkää tarinaa tuskin saan aikaiseksi, sillä kuten näkyy, Benin puku on yksinkertainen asu, johon ei kuulu edes hanskoja tai vyönsolkia.

IMG_5769.jpg

Kuvauspaikaksi valitsimme graffitein koristellun tunnelin. Samana päivänä saimme kuulla, että kyseistä paikkaa kutsutaan nimellä Seppi Rock koska sen seinässä lukee kyseinen teksti.

 

BEYBLADE BURST: BEN AZUKI

Asun toteutus, meikki ja kampaus: Päivi Asikainen (Satu jeesasi hiusten värjäyksessä ^^)

Asun omistaa ja sitä käyttää: Päivi Asikainen

Valokuvaus: Satu Asikainen

Kuvien editointi: Päivi Asikainen

IMG_5916.jpg

Heti kun aloitimme Beyblade Burstin katsomisen, aloitimme myös uusien cosplayasujen bongaamisen. Näin emme toimi kaikkien animesarjojen kohdalla, mutta Beybladen kohdalla nähtävästi aina. Näin Burstin kansitaiteessa pienen kuvan Benistä ja tiesin heti (hahmon hiukset nähtyäni), että tuossa on SE hahmo! Anime vahvisti positiiviset vibani hänestä: Pieni, ärhäkkä ja oikeudentajuinen. Ja tyylitajuton. Mitkä vaatteet...

Nimet%C3%B6n-1.jpg

Ben on Beasts -nimisen (Pedot) joukkueen kapteeni. Hän pelaa hyökkäys -tyypin kiekolla Beast Behemoth. Ostin omani Japanista vuoden alussa :). Ben on vähäsanainen ja haastava. Jos hänen ystäviään uhkaa, Ben puolustaa heitä ärhäkästi. 

IMG_5905.jpg

IMG_5807.jpg

IMG_5832.jpg

IMG_58662.jpg

Kävimme lauantaina toisessa Beyblade photoshootissa, joten luvassa on paljon hyrräanimena lähipäivinä :).

 

- Päivi