Hyvää iltaa sateisesta Savonlinnasta! Syksy on selvästi täällä: Illat pimenevät, lehdet kellastuvat ja työt vähenevät. Töiden väheneminen aiheuttaa omanlaistaan hämmennystä. Vapaa-aikaa on aivan liikaa! Yritämme täyttää tyhjiötä mahdollisimman tehokkaasti muilla hommilla. Olemme tehneet cosplayjuttuja, siivonneet työhuonetta ja ommelleet vaatteita. Olemme keränneet melkoisen pinon tavaroitamme myytäväksi kirpputorille. Olemme myös pukeutuneet ja käyneet ulkona, mutta ennen kuin jatkamme tuoreiden juttujen parissa, niin julkaistaan pari vanhempaa kuvaa muutaman viikon takaa. Satu sai Päiviltä syntymäpäivälahjaksi turkoosin Iron Fistin nallepaidan:

IMG_5389.jpg

IMG_5419.jpg

Päivi liikenteessä astetta tyylikkäämpänä:

IMG_5462.jpg

 

Hiljattain keittiössämme sattui pieni onnettomuus: Satun rakas teemuki hajosi. Satu päätti hankkia Traconista uuden ja mukaan lähti Yu-Gi-Oh! -teemainen teemuki.

cosseja.jpg

Siltä varalta, että pääsemme vauhtiin astioidemme rikkomisessa, ystävämme Minorea toi Espanjan matkalta tuliaisiksi kaksi teemukia ja teetä. Nyt ei pääse mukit ihan heti loppumaan!

IMG_5972.jpg

Pienen World Cosplay Summit -pussin Satu sai toiselta vuoden 2017 WCS-edustajalta Veeralta, kun tapasi tämän hetkellisesti Traconin takahuoneessa.

IMG_5439.jpg

Ensi kertaan!

 

- Päivi ja Satu