Hyvää sunnuntaita täältä sateenkaaren väärästä päästä! Vihdoin ja viimein Joulupukki kuuli toiveemme paremmasta säästä, ja teki pari aurinkoista päivää piristämään syksyistä arkeamme! Lähiviikot tulevat olemaan hyvin kiireisiä: Halloween, mallikeikkoja, pääsykoe, cosplayn suomenmestaruuskilpailut ja Kumakumacon. Parempi nauttia varastoon kaikki mahdolliset aurinkovitamiinit, jotta jaksaa koitosten yli!

IMG_6820.jpg

6.10 kävimme ulkoilemassa ja ottamassa muutamia asukuvia.

IMG_6864.jpg

IMG_6852.jpg

Tässä näette miten yritän puhaltaa peruukin hiuksia pois naamaltani! Valokuvat eivät kerro kaikkea. Tuolla oli hyvin tuulista, viileää ja koska olemme sillan alla, ei näy miten ulkona satoi kuvausten aikana. Tuulen tuivertaessa hiukset toistuvasti naamalle alkoi toivomaan jonkun keksivän huulipunan, johon hiukset tai peruukki eivät liimaudu kiinni ><!

IMG_6883.jpg

Sama päivänä ostin tuollaisen pienen laukun, johon mahtuu puhelin ja pieni määrä tavaraa. Kutsun sitä nimellä tohvelieläin ^^. Etenkin Street Fashion Finlandin tapahtumissa ja kokoontumisissa olen huomannut, että monissa tilanteissa on hyötyä siitä, että puhelin on aina käden ulottuvilla. Isoja taskuja on harvoissa puvuissa ja laukkua ei aina voi kantaa mukanaan, mutta tuollainen pieni laukku kulkee helposti vaikka kaulassa! Nypin puiset helmet pois ja ruuvasin tilalle parit piikit. Nyt pussukka näyttää enemmän minulta tai vähintäänkin siltä, ettei sitä kannata jättää lojumaan. Astuu tai istuu vahingossa päälle, niin saa pari ylimääräistä reikää kroppaansa!

IMG_7193.jpg

 

- Tohvelipäivi