P62A2945-Edit.jpg

16.9 meillä oli pieni Beyblade photoshoot täällä Savonlinnassa ^_^. Sää oli kylmä ja sateinen, mutta henkiin jäätiin. Valokuvia olkaa hyvä!

 

METAL FIGHT BEYBLADE: KYOYA TATEGAMI (vihreät hiukset) JA RYUGA (valkoiset hiukset)

Kyoyan asun toteutus ja sitä käyttää: Päivi Asikainen

Kyoyan peruukki: Satu Asikainen

Ryugan asun toteutus ja sitä käyttää: Satu Asikainen

Asujen propit: Satu Asikainen

Valokuvaus: Jyri Turunen ja Vesa Lýra photography (IG @pullukkakuvaa)

Blogissa julkaistuja valokuvia ja tekstejä ei saa kopioida ja julkaista missään muualla muuta kuin blogin pitäjien ja valokuvaajien, keillä on oikeus kuviinsa, toimesta. Jos kuvat ja työskentelymme kiinnostavat teitä, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä sähköpostiin paivi.asikainen89@gmail.com ennen kuin teette mitään. 

Photographs and texts published in the blog may not be copied and published anywhere else by other than the owners of blog and photographers, who are entitled to their pictures. If you are interested of our working, please contact e-mail paivi.asikainen89@gmail.com before doing anything.

_MG_9572.jpg

Kyoyan ja Ryugan suhde toisiinsa on sotaisa. Aina kun he ottavat yhteen, se todellakin on yhteenotto! Molemmilla on voimaa ja järjetöntä halua olla paras. Muita yhdistäviä tekijöitä hahmoissa on, etteivät he välitä liikaa ystävistä ja molemmilla näkyy napa paidan helman alta. Lauantaina olisimme halunneet enemmän "voimakas yhteenotto" -kuvia, mutta tilanne oli hiukan huono ja ulkona sen verta kylmä, että päätimme jättää toimintakuvat toiselle päivälle. Päivi on hyvillään, kun sai vihdoin ja viimein Kyoyan uusitusta asusta kunnon kuvia!

_MG_95992.jpg

_MG_9659.jpg

_MG_9609.jpg

(Satu haluaa huomauttaa, että hänen hiuksensa olivat valokuvaushetkellä valkoiset, eikä niissä ollut harmaanruskeaa juurikasvua, vaikka valokuvassa näyttäisi näin olevan)

Aikoinaan Satu kirjoitti blogiimme pitkät stoorit Ryugasta (ja ne voi lukea TÄÄLTÄ). Kyoyasta olemme taineet kirjoittaa vain asun valmistuksesta... Kyoya Tategami tulee mukaan tarinaan jo heti ensimmäisissä jaksoissa. Hän öykkäröi kaupungissa johtaen jengiä, joka epäreiluilla menetelmillä hankkii muilta pelaajilta heidän kiekkojensa osia ja peleistä ansaittuja pisteitä. Jengiin kuuluu peräti 100 pelaajaa ja heistä etummaisena häärii Kyoyan uskollinen kamuttelija Benkei (ehkä muistatte, että Benkei kutsuu suomenkielisessä versiossa Kyoyaa nimellä Kyoya-kamu. Heh.). Sitten kaupunkiin saapuu uusi pelaaja, tarinan päähenkilö Gingka, kuka pistää Kyoyan ja tämän jengin kuriin ennennäkemättömillä beyblade -taidoillaan! Kostonhimoinen Kyoya on helppo kohde pahalle miehelle nimeltänsä Doji, kuka houkuttelee tämän mukaansa Dark Nebula -yhtiöön ja sen armottomaan beyblade-treenaukseen. Vahvistunut Kyoya palaa takaisin, hylkää jenginsä ja Benkein, ja haastaa Gingkan uusintaotteluun. Huolimatta uusista voimistaan Kyoya häviää, jonka jälkeen hän tajuaa olleensa pelkkä pelinappula Dojin suunnitelmissa. Kyoya liittoutuu päähenkilöiden kanssa taistelemaan Dark Nebulaa vastaan ja kauhukseen he huomaavat, että Dojilla on hallussaan pahin kaikista: Ryuga ja tämän kiekko L-Drago.

P62A2801-Edit-Edit.jpg

Kyoya pysyy koko tarinan ajan etäisesti mukana päähenkilöporukassa. Hänen ja Gingkan välille syntyy omanlaisensa ystävyys ja ikuinen "kumpi on parempi" -kamppailu. Jos Kyoyaa pitäisi kuvata yhdellä negatiivisella sanalla, se olisi asennevamma. Vähän käy sääliksi Benkeitä, kuka ikuisesti ja uskollisesti on Kyoyan kamu, mutta Kyoya vähät veisaa "kamunsa" ihailusta. Jos Ryugaa pitäisi kuvata yhdellä sanalla, se olisi vihainen. Meillä jokaisella on niitä päiviä, kun potuttaa jo herätessä ja haluaisi vain paneutua niihin asioihin, mistä pitää ilman, että muut häiritsevät tyhmillä jutuillansa. Kaikki on ihan hyvin, mutta ei hymyilytä ja jokainen naamataulu ärsyttää. Ryugalla tämä on 24/7 päällä.

Kyoya_first_Manga_appearance.jpg

Lauantain photoshootin erikoisuus oli muutama valokuva Kyoyan "ensiesiintymisestä" sarjakuvassa ^^!

P62A2821-Edit.jpg

_MG_9599.jpg

Sitä odotellessa, milloin Satu tekee Ryugan ensiesiintymisestä mangassa cosplayasun.

 

- Pyoya ja Syuga