Minun pitäisi aloittaa tämä päivitys kirjoittamalla "pörröisiä terveisiä" tai jotain muuta sellaista, mutta realismin nimissä minä kirjoitan "hauskaa vetistä, kylmää ja tuulista syksyä". Syksyn vetisyys, kylmyys ja tuulisuus ei sinänsä ole yllätys koska kyseessä on kuitenkin syksy, mutta lumisen alkukevään ja kylmän kesän jälkeen tulee herkemmin näytettyä keskaria ikkunasta ulkoilmalle kuin yleensä.

IMG_6751.jpg

Pörröisiä terveisiä lähettävät Amusen kissaperheemme kuonokkaat, eli Pumpuli, Noppa, PuniPuni ja Mussu. Meidän käsissämme jokainen tavara saa nimen ja luonteen.

Silloin kun sää ei näytä kieltä takaisin, on hyvä hetki laittaa jotain kaunista ylle ja lähteä ulos.

IMG_6412.jpg

Sain näissä vaatteissa kuulla, miten eräs täti kommentoi ohikulkijalle, että tyttö on syksyyn nähden pukeutunut liian vähiin vaatteisiin, kun reidetkin vilkkuu näytillä. Ensinnäkin me emme ole mitään tyttöjä, vaan aikuisia naisia ja näin ollen otamme itse vastuun omasta pukeutumisestamme, siihen ei tarvitse kenenkään muun puuttua. Toiseksi on tökeröä kommentoida toisen tapaa pukeutua tuntemattomalle ohikulkijalle, kun kommentoinnin kohde seisoo vieressä. Kolmanneksi osaamme katsoa lämpömittariin ja seistä parvekkeella arvioimassa lämpötilaa. Vaikka aurinko paistoi lämpimästi, oli minulla ulkotakki mukana ja ihonväriset sukkahousut jalassa. Mikäli tätiä häiritsi paljaana vilkkuvat reidet, niihin saa luvan tottua, koska minulla vilkkuu aina reidet sukat ja hameen välistä!

IMG_6337.jpg

Lisää vilkkuvia reisiä

IMG_6425.jpg

IMG_6351.jpg

Anyways, kirjoitamme nykyään kahta blogia: Tätä ja yhdessä muun Street Fashion Finlandin ylläpidon kanssa Striittiksen blogia! Sinne on juuri eilen päivittynyt minun kirjoittama artikkeli Sähäkät kiharat peruukkiin. SFF:n blogia kannattaa ehdottomasti alkaa seuraamaan, koska sinne tulee paljon tietoa tulevista tapahtumista ja miiteistä, asukuvia, käsityö- ja tuunausvinkkejä, esittelyjä pukeutujista ja hyvänmielen kuulumisia :).

 

- Satu