Hyvää iltaa täältä Savonlinnasta! Tänään satoi vähän lunta kun kävimme kaupungilla. Eilen mietin, että lumi tekisi terää, koska on marraskuun loppupuoli eli kunnon talvi voisi jo tulla. Kyllä, olen talvi-ihminen! Kunnon talveksi ei kyseistä lumimäärää voi kutsua, mutta katukuvaan ilmestyneiden joulukuusien yms. joulukoristeiden määrä kielii, että joulu tulee oli lunta tai ei. Lauantaina 25.11. Savonlinnassa juhlitaan joulunavausta. Samana päivänä on Street Fashion Finlandin miitti englantilainen iltapäivätee - kyllä, se sama joka piti olla 18. päivä! Siirsimme kyseistä viikolla eteenpäin. Minulle tuli kuvauskeikka samalle päivälle, niin sovimme aikataulut uusiksi.

Kuvauskeikoista puheenollen teen edelleenkin valokuvamallin hommia amatööritasolla. Käyn kuvauksissa pari kertaa kuukaudessa. Kaikista kuvauksista ei tule juttua tänne blogiin syystä x ja y. Anyways, eräs metka kuvauskeikka oli 29.10 :). Kysyin mikä on minun mallivahvuuteni. Vastaus: Vartalonhallinta. Mallin vartalo on hänen työvälineensä. Ei pelkästään riitä, että se näyttää kivalta. Vartaloa täytyy osata liikuttaa, kasvoille tehdä ilmeitä ja poseerata luonnollisesti. Näissä kuvissa vartalonhallinta ei oikein pääse korostumaan, mutta silti tässä suosikkejani kuvauskeikalta!

workshop_nettikuva-3.jpg

VesaL%C3%BDra%20%283%29.jpg

VesaL%C3%BDra%20%287%29.jpg

Vesa Lýra photography

P%C3%A4ivi-RP-_L0A8448.jpg

Risto Piiroinen

workshop_nettikuva-4.jpg

Jussi Lahti

 

Ei mulla muuta tällä kertaa! Olen pakannut tavaroita ja ommellut paljon vaatteita. Street Fashion Finland julkaisee joulukalenterin, niin olen sitä varten tehnyt käsityöohjeita. Seuraavassa päivityksessä luvassa asukuvia! Muistakaa, että meillä on nykyään myös Instagram My twisted twin sister.

- Päivi