Hyvää harmaata syksyä täältä Kouvolasta!

Vuosi alkaa olla siinä vaiheessa, ettei syksy enää ole kauniita lehtiä, halloweenin odotusta tai hitaasti pimeneviä iltoja. Ulkona odottaa kaljuja puita, mutainen maa, loskaa ja vesisadetta, mutta onneksi myös joulun odotusta, Kumakumacon ja teekutsut.

IMG_7297.jpg

Marraskuussa Street Fashion Finland järjestää jälleen miitin Savonlinnaan. Englantilainen iltapäivätee toivottaa tervetulleeksi kaikki katumuotia harrastavat tai aiheesta kiinnostuneet henkilöt saman kahvipöydän ääreen nauttimaan hyvästä seurasta ja ruhtinaallisesta kattauksesta ^_^. Jos kiinnostuit, lue lisää aiheesta TÄÄLTÄ ja todellakin lue, koska iltapäiväteehen liittyy huomioitavaa!

Kumakumacon tekee toisen tulemisensa 11.-12.11. eli tulevana viikonloppuna! Kouvolatalolla Päivi häärii cosplayvastaavan hommissa, ja Satu johtaa joukkojaan selviytymispelissä. Ainakaan vielä coni ei herätä pahaa paniikkia eli langat on suht hyvin käsissä ja spagetit taskuissa. Kumakumaconin cosplaykilpailut on sellaisia, että niihin voi osallistua paikan päällä, eli jos cosplayasusi on nätti ja megahyvät palkinnot kiinnostavat, kannattaa suunnata kohti osallistumispistettä lauantaina ja sunnuntaina! Jos haluaisit pyörähtää conin lavalla mutta sinulla ei ole cosplayasua, voit ilmoittautua muotinäytökseen, johon ovat tervetulleita kaikki muut asut katumuotivaatteista itse keksittyihin hahmoihin. Selviytymispelissä on tällä kertaa teemana joulu, eli todellinen painajainen ennen joulua!

Kouvolassa oleskelumme huipentuu tuohon Kumakumacon viikonloppuun, jonka jälkeen palaamme takaisin Savonlinnaan - hetkeksi. Kun vuosi vaihtuu, emme enää asusta linnakaupungissa. Muutamme Kouvolaan ja mitä täällä, se selviää sitten! Viime viikko oli kiireinen, kun oli työkeikkaa ja pääsykokeita ja cosplaykilpailuun valmistautumista. Onneksi työkeikka ja pääsykokeet sujuivat ihan hyvin. Cosplayn suomenmestaruuskilpailut sen sijaan jäivät meiltä välistä. Kyseisestä huolimatta WIP -materiaalia luvassa!

Nyt luvassa asukuvia!

Satu

IMG_7310.jpg

IMG_7528.jpg

Päivi

IMG_7519.jpg

Uuden talvitakin tarpeessa oleva Päivi iski silmänsä GoodWearin maastokuvioiseen takkiin, jossa on pinkki pörrövuoritus!

Pinkki leijona!

IMG_7562.jpg

Pinkki leijona taipui Satun painostuksen alaisena, ja perusti itselleen INSTAGRAMIN! My Twisted Twin Sister kertoo "minun kieroutuneesta kaksoissiskosta" (nimi viittaa Päivin lempparibändiin Twisted Sister), kuka valmistaa vaatteita ja asusteita. Instagramiin tulee kuvia käsitöistä ja sellaisia asukuvia, joissa meillä on päällämme valmistamiamme vaatteita. Toisin sanottuna kiero kaksoissisko on portfolio. Tervetuloa seuraamaan! 

 

- Kiero sisko ja nallelaukku