Hyvää iltaa täältä sateisesta Savonlinnasta!

Viime aikoina pelkästään keli ei ole ollut ankea. Mielialamme on ollut alhaalla, koska on sattunut vähän kaikenlaista T_T... Elämässä tapahtuu hyvää ja pahaa. Pahat asiat kestää, koska on hyviä kokemuksia, jotka kantavat eteenpäin. Valitettavasti kuluneina viikkoina hyvän määrä ei ole riittänyt peittoamaan ikäviä asioita. Jos aamulla on tapahtunut jotakin kivaa ja asiat on saatu sujumaan, viimeistään iltaan mennessä siihen päälle on lyöty jotakin ikävää kunnon annos! Eilen kuitenkin tuli sen verran hyviä uutisia koskien tärkeitä asioita, että usko huomiseen on palannut ^^! Niistä yhtenä mainittakoon, että sain opiskelupaikan Kouvolasta! Kyllä, hain muoti- ja puvustusalalle opiskelemaan ammattikorkeakouluun. Pääsykokeet olivat kuukauden alussa ja eilen sain hyväksyvän kirjeen. Minulla on jo entuudestaan puvustajan opintoja taustalla. Tämä kierros alkaa vuoden alussa ja yritän hyväksilukea kursseja, mutta katsotaan nyt kuinka kaukana maltan pysyä nappinippailusta <3. Koulukurssi tai harrastus, rakastan ompelua!

Ennen lopullista lähtöä Kouvolaan kuulumisia Savonlinnasta! Maanantaina kävimme kaupungilla tuulettamassa uusia vaatteita ja kiertelemässä kauppoja. Mannerheimin Lastensuojeluliitto kirpparilla oli tarjolla pipareita ja glögiä ^_^ <3. Uusi hiustenvärini syntyi näin: Haluan värjätä hiukseni sinisellä - sininen loppuu kesken. Laitan vaaleanpunaista väriä! Ja näin sinisestä tuli violetti, ja ne kohdat, joihin sininen ei riittänyt, ovat vaaleanpunaisia.

IMG_8256.jpg

Kirppareista puheenollen minä tarvitsen villapaitoja enkä mitä tahansa paitoja, vaan asennevillapaitoja! Etenkin nyt, kun koulu alkaa... Ostin kirpparilta Lindexin raidallisen paidan, ja EMP:n Full Volume -paidan.

IMG_7712.jpg

Nips ja naps, ja asennevillapaita on valmis!

IMG_8303.jpg

IMG_8323.jpg

IMG_8290.jpg

Tein myös nuo veriroiskefarkut itse. Kankaan ostin jo vuosia sitten! Se on todella joustavaa ja tästä syystä sopii erityisen hyvin kireisiin farkkuihin. Roiskeet ovat samettipintaisia. Paidan nimeksi annoin Pikkufriikit, koska kauluksessa roikkuu rivi zombienukkeja, jotka maalasin ja muuntelin omin pikku kätösin aiheuttamaan painajaisia läsnäolijoille >:).

IMG_8480.jpg

Huomenna katsomaan joulunavausta <3! Toivottavasti törmätään Joulupukkiin.

 

- Päivifriikki