Tervetuloa hyppimään mukaan!

Leikkipuistossa eletään jännittäviä aikoja, koska tänään alkoi Kawaii Internationalin My Kawaii Style -kilpailun ensimmäinen äänestyskierros! Jatkoon pääsee 10 mielenkiintoisinta tyylinsä edustajaa ja yhteisönsä edistäjää, joista valitaan lopulliset voittajat. Lopulliseen valintaan vaikuttaa yleisön äänet ja tuomariston mielipide. Kyseessä on japanilaisen NHK -kanavan ohjelma, mikä käsittelee kawaii -muodin uusimpia tuulia. Kawaii on japania ja tarkoittaa yleisesti ottaen söpöä, mutta sanalla on laajempi merkitys katumuotiskenessä. Voittaja saa itselleen kawaii leader tittelin. Kilpailuun ilmoittaudutaan valokuvalla, mikä esittää itseään omassa tyylissään. Ilmoittautumisen yhteydessä täytyi vastata englanniksi kysymyksiin koskien mm. omaa tyyliään, elämäntapaansa ja sitä, miten itse edistäisi kawaii-kulttuuria. Koska meillä on pitkä historia etenkin japanilaisen katumuodin parissa, päätimme molemmat osallistua. Haluamme tukea suomalaisia katumuotiharrastajia, olivat he kawaii tai ei. Jos menestymme kilpailussa, toivomme saavamme enemmän näkyvyyttä toiminnallemme (tämä toiminta on siis tällä hetkellä Street Fashion Finland) ja myös enemmän ideoita ja tukea suomalaisen katumuodin ja myös japanilaisen katumuodin harrastajien yhteisölliseen toimintaan. Linkistä pääsee katsomaan kaikkia kilpailijoita. Yhdellä laitteella voi äänestää useampaa kilpailijaa, mutta vain kerran kutakin.

Päivin kilpailukuva:

p1%20%281%29.jpg

Äänestä Päiviä TÄSTÄ.

Tämä kuva otettiin lauantaina, kun olimme kuvauksissa Parikkalassa. Päivi halusi osallistua maanläheisellä kuvalla, jossa hänellä on itse tehdyt vaatteet ja hän näyttää omalta itseltään ilman sen suurempaa poseeraamista. Ei erityisen "kawaii" Päivi edustaa itseään Striittiksen puuhanaisena ja käsityöläisenä.

Satun kilpailukuva:

IMG_2098.jpg

Äänestä Satua TÄSTÄ.

Kävimme kuvaamassa Satun mahdollisen kilpailuasukokonaisuuden peräti kaksi kertaa ja kumpikaan setti ei onnistunut. Lopulta Satu lähti mukaan kilpailuun vanhemmalla valokuvalla. Koska Satun tyyli ei ole juurikaan muuttunut, emme näe asiassa ongelmaa. Täytyykö perustella miksi Satu on erityisen kawaii ^^?

 

Kilpailukuulumisista muihin kuulumisiin: Lauantain kuvaukset siis! Vielä odottelemme kuvaajien otoksia, mutta tässä muutama kuva omasta kamerastamme.

Rock n roll!

TS1.jpg

Silloin kun Päivi ei ole valokuvattavana, hän pitää huolta, ettei Satu palellu tai masennu talvella ompelemalla hänelle lämpimiä ja iloisia vaatteita! Satun Hop a long -paitakokoelma sai täydennystä keltaisen pupupaidan voimin. Hop a long vol.2 voi käydä katsomassa TÄÄLTÄ.

IMG_8344.jpg

Ja tähän loppuun vielä kuva Satusta ja nallelaukusta Kouvolan Veturissa.

Nallelaukunseikkailutjatkukoon.jpg

 

- Päivi ja Satu