Hyvää iltaa täältä Kouvolasta!

Eilen iltapäivällä viimeinen muuttokuorma laskettiin nykyisen asuntomme lattialle. Savonlinna on nyt jäänyt taakse. Emme enää palaa keskustan asuntoomme eikä siellä ole mitään tavaroitamme. Tästä lähin kirjoitamme kuulumiset Kouvolasta ja asukuviimme ilmestyy uusia, kouvolamaisia taustoja. Tästä lähin olemme kouvolalaisia.

Savonlinnaan jäin mm. työpaikka ja paljon tärkeitä ihmisiä. Noin yhdeksän vuotta nuoruudesta. Asuimme lähes koko ajan samassa asunnossa. Totuus siitä, ettei rakas linnakaupunki ole enää kotimme, ei ole vielä iskenyt kunnolla. Todennäköisesti tämä johtuu siitä, että horisontissa kiiltää aivan liikaa kaikkea kivaa, jota ei voi tapahtua jos olisimme jääneet Savonlinnaan. Muuttoa pehmittää huomattavasti se, että olemme näiltä seuduilta kotoisin. Kouvolasta löytyy perhe ja ystäviä, ja kaupunki on tuttu. Paljon helpompaa muuttaa/palata paikkaan, joka on jo entuudestaan tuttu, kuin päätyä täysin vieraaseen kaupunkiin uusien ihmisten keskelle.

Nyt vielä kuitenkin muutamia asukuvia Savonlinnasta!

Satu

IMG_0987.jpg

Päivi

IMG_1321.jpg

IMG_1037.jpg

IMG_1325.jpg

IMG_1114.jpg

Viikko jouluaattoon <3. Lähtölaskentaa voi seurata Street Fashion Finlandin blogista. Käsityö- ja peruukkiohjeita, miittikuulumisia, asukuvia, joulukuvia... 12. päivä kävimme työpaikkamme piparinleipojaisissa ja siitäkin löytyy kuvia Striittiksen joulukalenterista!

 

- Päivi ja Satu