Hyvää joulukuuta kaikille dinoille täältä loskan keskeltä!

IMG_9471.jpg

Edellisestä päivityksestä on viikko. Se tuntuu jostakin syystä ikuisuudelta, vaikka on ihan normaalia, että Leikkipuisto saattaa olla viikkoja hiljainen. Yleensä kyseinen johtuu cosplay- ja conikiireistä... Olemme kyllä tuottaneet materiaalia, mutta emme tähän blogiin. Street Fashion Finland julkaisee joulukalenterin! Koska olemme osa ylläpitoa, tehtävämme on ollut tuottaa kalenteriluukkuja. Siispä jos haluaa lukea joka päivä jotakin uutta blogimatskua jouluaattoon asti, kannattaa klikata itsensä päivittäin Striittiksen blogiin TÄSTÄ! Joulukalenterissa julkaistaa jouluisia kuulumisia, miittijuttuja, asukuvia, Satun peruukkiohjeita ja Päivi käsityönäpertelyjä. Kaikista käsityöohjeista ilmoitetaan vielä erikseen meidän Instagramissa My twisted twin sister. Ompeluohjeiden suunnitteluun ja tekemiseen menee yllättävän paljon aikaa. Tuntuu, etteivät kuluneet viikot ole olleet muutakuin "näin teet helposti kivan tälläisen ja tuollaisen" kuvaamista, editoimista ja kirjoittamista X_x.

Anyways, ensimmäinen kalenteriluukku käsittelee Savonlinnan joulunavausta, jota juhlittiin 25.11 sateisessa kelissä. Satun asu kyseiseltä päivältä:

IMG_8674.jpg

IMG_8507.jpg

Ja tasapuolisuuden nimeen myös muutama kuva dinotukka Päivistä :).

p1.jpg

23846959_856761731169771_1121140708_o.jp

Kawaii Internationalin My Kawaii Style -kilpailu on vielä muutaman päivän ajan käynnissä! Voit edistää Leikkipuiston dinojen kilpailusuoritusta äänestämällä (vote) Satua TÄSTÄ linkistä ja Päiviä TÄSTÄ linkistä. Kiitos <3!

- Dinotukka ja Pastellidino