Hauskaa joulunodotusta kaikille kieroutuneille pupupaidoille!

Lunta tuiskuttaa Savonlinnassa. Perjantaina nämä lumikinokset vaihtuvat Kouvolan pyryihin. Silloin lastaamme viimeiset kamat autoon, heitämme heipat asunnolle, ihmisille ja kaupungille, ja muutamme pois. Kouvolassa odottaa työkeikka, joulu, uusi vuosi ja uusi koulu. Paljon uutta, vaikka palaamme kotiseudulle. Tämän viikon ohjelmaan kuuluu mm. paikkakuntalaisten ystävien hyvästelyä. Koska täällä tyhjässä asunnossa kuuluu kärpäsen aivastuskin, missä tahansa ja etenkin hyvässä seurassa on nyt hyvä <3.

IMG_9462.jpg

Tämän jouluinstallaation teille tarjoilee Original Sokos Hotels Seurahuone - myös sinun mahdollinen kesätyöpaikka!

Vaikka Satu ei talvesta yhtään tykkääkään, niin tarjoaa se kuitenkin hänelle mahdollisuuden toteuttaa kunnon kerrospukeutumista, missä kaksi pitkää paitaa päällekäin ei ole ollenkaan liikaa. Sukkiakin voi pukea niin monet kuin kengän koko antaa myöten. Pään lämmöstä pitää huolen superhöttöinen kiharaperuukki.

Hattaraa.jpg

(haluamme muistuttaa kaikkia, että ulkoonta otettuja asukuvia varten riisumme talvivaatteet pois, eli älkää ikinä lähtekö ulos seikkailemaan ilman sään mukaista vaatetusta)

 

Päivi on tässä harmitellut, että kun on parin päivityksen ajan ollut niin samanlainen tyyli kaikissa kuvissa. Jatkamme samalla linjalla :D! Hiukset pystyyn, bändiliivi päälle ja revityt farkut jalkaan!

t.jpg

Jyri Turunen photography

24879238_864022550443689_327236783_o.jpg

TS.jpg

Vesa Lýra photography

 

- Päivi & Satu