Terveisiä täältä sateenkaaren oikeasta päästä!

Olen onnistunut kaivautumaan tavarapinojen alta tietokoneen äärelle päivittämään blogia. Viimeiset kaksi päivää ovat menneet aika täydellisesti muuttotavaroiden purkamiseen. Satu on laittanut tavaroita kaappeihin ja minä olen yrittänyt saada työhuoneen työkuntoon. Kangaspinoja järjestellessä olen tehnyt päässäni listaa mitä tarvikkeita tarvitsen, kun koulu alkaa vuoden alussa:

-"Se sininen työkalupakki, missä tykkään viedä ompelutarvikkeita - voisin maalata ja koristella sen! Ja pitää tehdä uusi kantolaukku tästä kankaasta...!"

- "Penaali ja mappi papereita varten - löytyy molemmat ja vielä Bakugan -aiheisina! Jeah, musta tulee ammattikorkeakoulun kovin kingi kun mulla on Bakugan -koulutarvikkeita!"

- "Mulla on musta PVC-reppu - pitää muuten koristella sekin. Mistäköhän saisi 5 cm pitkiä piikkejä paljon ja halvalla? Paitsi jos mä laitan niitä repun täyteen, se reppu painaa tyhjänäkin 10 kg."

-"Pitäisiköhän siirtyä nykyaikaan ja ottaa läppäri mukaan kouluun muistiinpanoja varten? *katsoo tietokonettaan, jossa on pinkit ja keltaiset näppäintarrat by Satu* Hitsi! Paljastuu heti, että olen kaappikawaii!"

Kaappikawaii minä Savonlinnassa

IMG_1068.jpg

IMG_1042.jpg

Vuosi sitten, kun ostin ihka ensimmäisen älypuhelimeni, ostin samalla puhelinkotelon/suojakuoren. Väreissä oli melko vähän valinnanvaraa (olisin halunnut vihreän...). Lopulta Satu käski ostamaan pinkin, koska pinkki on Twisted Sistersin tunnusväri. Sen seurauksena:

TSkuoret.jpg

Käytin tämän suunnitteluun 1 sekuntti ja tekemiseen noin 2 tuntia. Asenne on painoa tärkeämpi!

 

- Päivi