Terveisiä sateisesta Kouvolasta! Juhlat on nyt juhlittu, alennusmyynnit koluttu ja uusi vuosi aloitettu. Tämä päivitys tulee sisältämään asukuvia, joululahjoja, "alennusmyynti"löytöjä ja nappisilmäisiä nukkeja.

IMG_2307.jpg

Kuten olemme aikaisemmin kirjoittaneet, emme juurikaan juhli joulua (tai uutta vuotta). Tämä tarkoittaa myös sitä, että joululahjat jäävät harvaan. Määrä ei kuitenkaan korvaa laatua ja yhdestä paketista paljastui vaaleanpunainen pikakamera! Kaikinpuolin täydellinen lahja minulle <3! En ole tosin vielä ottanut yhtäkään kuvaa...

Samassa lahjapaketissa saapui myös uusi kaveri nappi nukkeliinien perheeseen:

IMG_2545.jpg

Winter Snowflake (Talvi Lumihiutale) on Lalaloopsy Maan innokkain asukas, mitä tulee talveen ja lumeen! Hän tykkää tehdä lumipalloja ja kutsua ystäviään kylään syömään jäähilettä tötteröstä. Winterin suosikkipäivä on luminen päivä ja kylmä päivä lämmittää hänen sydäntään. Hän on saanut nimensä Winter Snowflake suosikki vuodenaikansa mukaan ja kauniiden lumihiutaleiden, joita ilman ei olisi lunta! Winterillä on lemmikkinä husky. Hänet on ommeltu 18. tammikuuta, lumesta.

Tarinan mukaan Winteriä uhkasi roskiin joutuminen, miksi ystäväni päätti pelastaa nuken ja lähettää luokseni. Winteriltä puuttui alkuperäisestä asusta hame ja kaulaliina (sen sijaan husky on tallessa ja näkyy toisen hyllyn päällä istumassa), mutta onneksi käsistään kätevä siskoni ompeli nukkeliinille uudet tilalle. 

IMG_2514.jpg

Nuket suorittavat muutenkin tasaista ja varmaa huoneemme valloittamista. Aikaisemmin nuket lepäsivät kaikki samassa hyllyssä. Tällä kertaa päätin laittaa nuket sekaisin pehmolelujen kanssa ja jakaa näitä muutenkin ympäri huonetta. Minulla on päähänpinttymä siitä, mikä nukke kuuluu yhteen minkäkin nuken tai pehmolelun kanssa. Pixiellä ja Jewelillä on molemmilla pinkit ja vihreät vaatteet, miksi nuket ovat aina vierekkäin. Pipareita leipova Crumbs ja kuppikakkutipu kuuluvat yhteen niin leipomisen kuin värimaailmansakin puolesta. Japanilaiseen kimonoon puettu Yuki on tietenkin samaa sarjaa kimonoon puetun Milla-pupun kanssa. Peanut ja Sahara ovat samanvärisiä. Minusta myös Peanutin norsu sopii Saharalle kaveriksi erittäin hyvin.

IMG_2527.jpg

Joulun jälkeen kävimme alennusmyynneissä. Alennusmyynnit olivat itse asiassa aika heikot, koska hyvin harva haluamamme asia oli loppujen lopuksi alennuksessa. Tästä huolimatta ostin itselleni punavalkoraidallisen takin. Takkihan on aivan ihana <3!

IMG_2383.jpg

Punavalkoturkooseissa asioissa uskollinen maskottini on tietenkin Mint, kenellä on myös oma piparminttuinen paikkansa huoneessa.

IMG_2656.jpg

 

- Satu