Hauskaa loppiaista täältä sateenkaaren oikeasta päästä!

Se onkin vuoden 2018 toinen artikkeli työn alla. Minun uusi vuosi lähti vauhdikkaasti käyntiin, kun 3. päivä alkoi koulu Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa, eli Xamkissa. Sijainti Kouvola ja koulutusala muoti ja puvustus. Jahka alan saamaan jotakin aikaiseksi siellä, raportoin tänne blogiin aivan varmasti ^^.

Leikkipuiston asukuviin tulee muutoksia: Koska kouluun on kiva pukeutua kivasti, on myös kiva ottaa kuva päivän lookista. Tämä tapahtuu helpoiten puhelimella ja peilin kautta. Normaalisti otamme asukuvat Leikkipuistoon kuvaten toisiamme kameralla. Luonnollisesti tämä on vähän vaikeaa, kun olen yksin koulussa, enkä aio käyttää lounastaukojani kameran ja asukuvien kanssa kikkailemiseen. Siispä Leikkipuistoon alkaa tästä lähin ilmestyä myös tällaisia "puhelin kädessä peilin edessä" -asukuvia. Jos haluaa olla askeleen blogia edellä, kannattaa seurata Instagramia My twisted twin sister, jonne ootd (outfit of the day, päivän asukokonaisuus) päivittyy samana päivänä Tarinat -osioon. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy olla Instagramin kirjautunut käyttäjä ja mieluitenkin kieroutuneen siskon seuraaja ^^. 

Keskiviikko

ke1.jpg

20180103_102759.jpg

Torstai

20180104_121531.jpg

Perjantai

pe1.jpg

20180105_110742.jpg

Ajanhallinnan vinkkinä valitse päivän asu jo edellisenä iltana. Meikkaamaan on kivempi herätä aikaisin, kun käy nukkumaan ajoissa. Ja jos joka päivä käyttää eri reppua/laukkua, löytää syyn sille, miksi niitä pitää omista niin monta erilaista. Odotan innolla, että opinnot pääsevät ihan kunnolla käyntiin <3. 

- Xäivi