Se on perjantai! Hihhei!

Tervetuloa Leikkipuiston viikonlopun aloitukseen! Luvassa on asukuvia ja lisää asukuvia!

IMG_3320.jpg

Päivät menevät todella nopeasti kun on tekemistä. Valitettavasti näihin tekemisiin ei ole kuulunut Frostbitestä kirjoittaminen - sen sijaan olemme kyllä valmistautuneet Yukiconiin, joten aloitetaan siitä. 

Yukicon tapahtuu noin viikon (17.-18.2.2018) kuluttua Helsingissä, tarkkaan ottaen Kokoustamon tiloissa Pasilassa. Lauantaina olemme uusissa cosplayasuissa, jotka yrittävät valmistua valmistuvat Yukiconiin. Vielä on vähän tehtävää jäljellä. Sunnuntai tulee sujumaan katumuodikkaasti Street Fashion Finlandin miitin merkeissä! Striittiksen Yukiconin miitistä voi lukea TÄÄLTÄ. Jos haluaa miittailla jo ennen Yukia, Street Fashion Finlandin ystävänpäivämiitti tapahtuu Jyväskylässä 14.2. Aiheesta voi lukea TÄÄLTÄ.

Ja sitten asukuvien pariin!

Satu ja donitsiliivi

IMG_3142.jpg

IMG_3189.jpg

Torstaina Päivillä oli pitkä hyppytunti keskellä päivää, joten lähdimme shoppailemaan Kouvolan keskustaan. Kierrätystorien ompelutarvikkeet ovat oikea käsityöläisen aarreaitta <3. Retrokankaita, koristenauhoja, kangasmerkkejä... Päivi on juuri aloittanut malliston työstämisen, joten kaikki teemaan sopiva lähtee mukaan. 

Satu ja pallokorvat

IMG_3228.jpg

Ja Päivi ja sen verkot.

IMG_3322.jpg

Tänään kävimme Veturissa fiilistelemässä lähestyvää ystävänpäivää ja ostamassa osia Yukiconin cosplayasuihin.

 

- Satu & Päivi​

Nyt viikonlopun viettoon = ompelemaan cosplayasuja.