Hauskaa perjantaita täältä sateenkaaren oikeasta päästä!

Luvassa pari asukuvaa ja matkailuvinkki.

IMG_4424.jpg

Koska olen viime aikoina saanut todella paljon kuulla olevani "se mangaan pukeutuva tyttö", niin ihan tähän alkuun haluan selventää pari asiaa:

1. En ole tyttö, vaan aikuinen nainen.

2. Mangaan pukeudutaan silloin, kun vaatteet muodostetaan japanilaisista sarjakuvista. Repiikö sivut irti ja kiinnittää yksitellen, vai teippaako itseensä kiinni kokonaisia pokkareita, tyyli on vapaa.

Rivien välistä: Manga ei ole pukeutumistyyli. Leikkipuistossa suosimme kankaista valmistettuja vaatteita ja termiä "katumuoti" kuvaamaan persoonallista ja tyylikästä tapaa pukeutua ihmisten ilmoille ilman, että pukeutumistyylille haluaa antaa nimeä tai alkuperäismaata.

IMG_4462.jpg

Talvilomalla kahvittelimme ystäviämme ja kävimme Helsingissä. Helsingin keskustassa suosikkikohteemme on Luonnontieteellinen museo. Jos et ole ikinä käynyt siellä, niin suosittelemme! Kyseinen museo sijaitsee lähellä rautatieasemaa ja se on helppo tunnistaa museon parvekkeella kahvittelevista kirahveista:

IMG_4384.jpg

"Helsingissä sijaitseva Luonnontieteellinen museo päihittää Tokion museon 6-0 näytteillelaitossa." Se oli lainaus tästä artikkelista.

IMG_4389.jpg

 

Tänään koitti ensimmäinen päivä täällä Kouvolassa, kun lämpömittari laski lähelle nollaa. Viimeisimmät viikot ovat olleet todella aurinkoisia, mutta myös todella kylmiä, miksi ulkoonta valokuvia on ollut vaikea ottaa. Olen päättänyt tehdä asialle jotakin, mutta mitä, se tulee toivottavasti selviämään tulevissa päivityksissä. Sitä ennen nauttikaamme villapipoisesta ulkokuvasta:

IMG_4203.jpg

En ole mikään housujen ystävä. Minulla on ollut yhdet ja samat farkut mitenkään valehtelematta ainakin seitsemän vuotta. Kuluneina kuukausina olen kuitenkin hankkinut itselleni värikkäitä housuja tuomaan vaihtelua vaatekaappiini.

 

T: Se mangaan pukeutuva pipotyttö