Tervetuloa Leikkipuistoon!

Pystyjuliste%201.jpg

Terveisiä Asikkalasta! Kävimme lauantaina pienessä tube- ja cosplaytapahtumassa Asiconissa - tietenkin julkaisemme aiheesta artikkelin hetijahka saamme sen valmiiksi. Koko viime viikko meni aikalailla Asiconiin valmistautuessa: Tehtiin luentoa, korjattiin cosplayasua, muotoiltiin peruukkia... Viikonloput eivät ole olleet tylsiä, koska vähän väliä on menoa jonnekin. Perjantaina 27. osallistumme muotinäytökseen. Samana päivänä on Kouvolan Muodin Yö (lue ohjelma TÄÄLTÄ). Olemme Xamkin muodin ja puvustuksen opiskelijoiden näytöksessä malleina. Tervetuloa kauppakeskus Manskiin Kampuskirjastoon klo 19:00 kyseistä näytöstä katsomaan ^_^! Eikä tässä vielä kaikki: Perjantaina on myös Kuvaa ja Muotoa -näyttelyn avajaiset klo 18:00. Muotoilijaopiskelijoiden yhteisö Virta järjestää kyseisen näyttelyn ja siellä esitellään Xamkin opiskelijoiden töitä. Päivi haki mukaan näyttelyyn eräällä valmistamallaan asulla ja pääsi läpi! Mistä asusta onkaan kyse, sitä emme kerro ;). Saatte luvan tulla Manskiin katsomaan mikä Päivin puvuista näyttelystä löytyykään.

Sama paikka, eri aika. Keskiviikkona kävimme Kouvolan keskustassa pyörimässä. Kiertelimme kirppareita, kävimme kahvilassa ja otimme valokuvia. 

Päivi

IMG_5839.jpg

Edellisessä artikkelissa oli puhe Asema -muotinäytöksestä ja Päivin Kabukimono -mallistosta. Tässä on nyt mallistoon kuuluvia vaatteita: Benten -takki ja Tokyo Panic vol 2 -mekko (joka näyttää kuvissa pelkältä hameelta, mutta kyllä siinä on jonkinlainen yläosakin). Myös mustat hihnat kultaisilla napeilla ja kultanappi rintaliivit ovat Päivin käsialaa. 

IMG_5918.jpg

IMG_5842.jpg

Meiltä kysyttiin, että onko Kouvolassa jotkin animepippalot koska olemme pukeutuneet erikoisesti. Oispa ollut :(, mutta kyllä me pukeudumme erikoisesti ihan ilman pippaloitakin ja mainittakoon vielä, ettei anime liity meidän pukeutumistapaamme. Nautimme animesta katsomalla ja cosplayasujemme muodossa, tapaamme pukeutua emme sitä tietoisesti sekoita. 

 

- Päivi & Satu