Hyvää huomenta täältä sateenkaaren oikeasta päästä!

Jälleen on se aika vuodesta, että voi heittää hyvästit kuvausnurkalle ja koulun sovitushuoneelle, ja mennä ulos ottamaan asukuvia! Ilma ei ole vielä erityisen lämmin (etenkin jos tuulee), mutta aurinko paistaa ja lumet on sulaneet. Se riittää meille, koska haluamme aloittaa ulkokuvakauden aina mahdollisimman pian. 

Jokin aika sitten mietin taidetta ja luovuutta. Olen palannut kotiseudulle ja pohdin, näkyykö lapsuuden ja nuoruuden maisemat jollakin tavalla nykyisessä työskentelyssäni vaatteiden suunnittelijana ja jos näkyy, miten? Silloin kun asuin täällä, kaikki oli arkipäiväistä, mutta nyt paluumuuttajana ja ympäristöjä rikkaampana olen tarkastellut kotiseutua uudella tavalla. Kodikas ja turvallinen, voimakas luonnon läsnäolo, teollinen ja paikoittain rosoinen. Ja värikäs. 

Seuraavissa asukuvissa yritän maastoutua paikoittain rosoiseen ja värikkääseen ympäristöön:

IMG_6448.jpg

Kabukimono esittely jatkuu: Tällä kertaa asukuvissa lyhyt Kamono -takki. Ja jälleen kultanappi hihnat. Ja jos nyt kaikki itse valmistettu pitää listata, niin onhan nuo korkeavyötäröiset housutkin minun käsialaa. Jahka sopiva hetki koittaa, järjestän ihan kunnon kuvaukset Kabukimonolle. Sellaiset, missä puetaan pelkästään malliston vaatteita, hiukset ja meikit tehdään teemaan sopiviksi, asusteet valitaan viimeisen päälle ja kaikki asut kuvataan samasta ympäristöstä. 

IMG_6467.jpg

Kuvissa näkyy uudet silmälasini. Ne ovat tummanpunaiset ja linssit ovat suuremmat, kuin monissa kuvissa näkyvissä punaisissa silmälaseissani. Kelasin päivityksiä ja ei siellä ole kovinkaan montaa kuvaa minusta ilman silmälaseja. Näin ei ole aina ollut: Silmälasit ovat tulleet mukaan minun pukeutumiseeni vasta kesällä 2014. Siihen asti käytin mieluummin piilolinssejä. Olen onnellinen siitä, että nykyään likinäköisyyteni lasit ovat sulavasti osa pukeutumistani. 

IMG_6464.jpg

Seuraavaksi Satu maastoutuu siniseen seinään:

Nimet%C3%B6n-1.jpg

Ensi kertaan!

 

- Päivi