Hei  ja tervetuloa Leikkipuistoon! Satu tässä!

IMG_5215.jpg

Mitä kuuluu? Minulle kuuluu hyvää! Viikonloppuna on XAMKin (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu) opiskelijoiden muotinäytös Helsingissä ja minulla on kunnia toimia yhtenä siskoni malleista. Päivi on valmistanut näytösasuja ahkerasti monta viikkoa. Catwalkilla minut nähdään hyvin erilaisessa tyylissä kuin tämän postauksen asukuvissa ^^. Sitä seuraavana viikonloppuna on Asicon Asikkalassa. Sen lisäksi, että pidän luennon tokiolaisista alakulttuureista, emännöin myös pientä katumuotimiittiä Asiconissa. Miiteistä puheenollen meillä oli Street Fashion Finlandin pääsiäismiitti viime kuussa. Itse miitistä kannattaa lukea lisää Striittiksen omasta blogista jahka saamme artikkelin viimeisteltyä - kuten varmaan huomasitte, tässä on ollut työn alla paljon kaikkea!

IMG_5390.jpg

Miittiä varten olin pukeutunut yhteen lempiväriyhdistelmistäni: turkoosiin, haaleankeltaiseen ja vaaleanpunaiseen!

IMG_5472.jpg

Olen viime aikoina tehnyt kivoja muutaman euron löytöjä kirpputoreilta. Jos olen huomannut kaipaavani tietynlaista vaatetta, pian tällainen on roikkunut jonkin paikallisen kirppiksen vaaterekissä tai muuten vain löytynyt sopuhintaan kaupasta. Etenkin uusia sukkia ja säärystimiä on tullut vastaan lyhyen ajan sisällä enemmän kuin uskalsi toivoa!

IMG_5567.jpg

Tähän loppuun pitkästä aikaa Nappi Nukkeliineja:

IMG_5503.jpg

Kaivelin Tokmannin alekopasta sängyn lämmikkeeksi kaksi Lalaloopsy pehmoa. Kummassakin nukessa ainoat kovat osat ovat muoviset nappisilmät. Nuket ovat osa muutama vuosi takaperin ilmestynyttä Super Silly Party -sarjaa. Super Silly Party nukkeja oli neljä: Crumbs, Jewel, Mittens ja Peanut. Näistä kaikista nukeista tuli saataville myös tällaiset pehmeät, enemmän räsynukkemaiset versiot. Näitä pehmonukkeja olen harvoin nähnyt myytävän missään. Mutta onhan nämä tosi sympaattisen näköisiä ^^.

 

- Satu Nukkeliini