Hei ja tervetuloa Leikkipuistoon!

IMG_7292.jpg

Tänään isä kertoi Suomessa olleen jo nyt enemmän hellepäiviä kuin mitä oli koko viime kesänä yhteensä. Kylmän ja sateisen viime kesän kummitellessa mielessä otamme kiitollisina vastaan jokaisen aurinkoisen ja lämpimän päivän. Toivottavasti lämpöä ja aurinkoa riittää viikonlopuksi, koska silloin on luvassa kaikkea kivaa! Lauantaina on kirsikankukkajuhla Hanami Helsingissä ja sunnuntaina suuntaamme kohti Kouvolan omaa huvipuistoa Tykkimäkeä. Huvipuistoilusta saimme alkumakua pari viikkoa sitten, kun kävimme Jyväskylässä 6.5. paikallisen anime- ja mangaseura Tsukiain sunnuntaikirppiksellä. Pidimme paikan päällä kirpparipöydän lisäksi Street Fashion Finlandin katumuodikas asuste -työpajaa ja päivä päättyi SFF:n miittiin Pannukakkutalossa. Ennen kuin palasimme Kouvolaan, keksimme vielä lähteä käymään Suomen Tivolissa, joka oli samaan aikaan Jyväskylässä.

IMG_7203.jpg

Koska ideamme suunnata tivoliin oli spontaani, emme olleet varautuneet tivoliin sopivilla vaatteilla. Muistutus itselleen: Tivolissa/huvipuistossa housut ja peruukki, johon ei kuulu clip-on -jatkeita, ovat aika jees. Kivaa oli silti <3. Ja vaikka hame ei ollut erityisen käytännöllinen laitteissa pyöriessä, sopii se erinomaisesti tivoliympäristöön! Pinkki tähtihame ja siihen kuuluvat asusteet (rusetit ja pinssit) ovat Päivin käsialaa. Tähtikangas on tuotu Japanista asti.

Päivi

IMG_69672.jpg

Täynnä ompeluintoa Päivi teki myös "uuden" paidan. Kyseinen oli tämä paita aina siihen asti, kunnes Satu totesi selkäpuolen HahahahahaNo tekstin olevan sittenkin kivemman näköinen kuin miehustan piirros. Ei ollut iso homma ratkoa paitaa paloihin ja tehdä selkäosasta etupuoli uuteen paitaan, jonka hihat ja selkä ovat pinkit. Mitäköhän keksisi jäljelle jääneistä hihoista ja miehustasta?

IMG_7343.jpg

Hanamissa nähdään!

 

- Päivi ja Satu