Hei ja tervetuloa Leikkipuistoon!

IMG_6822.jpg

Tänään on pehmeä päivä. Asukuvissa esitellään uusi pehmoleluinen paita ja siihen kuuluvia nalleasusteita. Blogi sai uuden ulkoasun ja sen teema on lelut. Kirsikkana tai pikemminkin Karvisena kakun päällä kuvia raidallisen kissakokoelmamme edistymisestä!

Aloitetaan asukuvilla:

Satu ja Päivin ompelema uusi paita.

IMG_6748.jpg

IMG_6807.jpg

Päivi ja punainen kierrätystorilta ostettu haalari.

IMG_6783.jpg

RoboCop T-paita on ostettu Desucon Frostbiten kirpputorilta. Robocop oli tosi kova leffa silloin kun olimme lapsia - ja hyvin väkivaltainen. Ja pelottava. Ei olisi kannattanut katsoa sitä lapsena. 

IMG_7383.jpg

 

Karvinen oli kanssa kova juttu kun olimme lapsia! Mutta ei väkivaltainen tai pelottava. 

Päivi uhkasi aikaisemmin tehdä Karvinen pehmoleluista takin. Nyt hän on ihan oikeasti tosissaan aiheen suhteen ja kerää Karvisia takkia varten! Takki tulee osaksi hänen syksyllä julkaistavaa uutta mallistoa. Karviset ommellaan kokonaisina kiinni toisiinsa ja tarkoituksena olisi, ettei takkiin tule mitään muuta kuin Karvisia ja käsin ommeltuja tikkejä. Jos näette kirpputoreilla Karvisia myynnissä, saa ostaa talteen ja luovuttaa Päiville esim. coneissa tai lähettää pakettina. Arvostaisimme kovasti jokaista Karvista, jonka meille ohjaatte <3! Kissoja tarvitaan vielä paljon ja aikaa on vain syksyyn asti!

IMG_7393.jpg

Viimeisin kissa löytyi eilen kirpparilta. Jostakin ihmeen syystä sillä on kaksi naamaa ja pyörivä pää! Pehmolelu herättää paljon kysymyksiä ja suoraan sanottuna se on vähän karmiva. Olisiko tämä aiheuttanut pahempia traumoja lapsena kuin RoboCop?

IMG_7394.jpg

Ensi kertaan!

 

- Päivi ja Satu