Hei ja tervetuloa Leikkipuistoon!

IMG_8980.jpg

Viimeinkin luvassa päivitys koskien tämän hetken kuulumisia  ja Savonlinnaa! Kuten monet muutkin Suomen kaupungit, myös Savonlinna kieriskelee kovassa helteessä. Meidän kohdalla asiaa pahentaa se, ettei työpaikallamme ole ilmastointia. Onneksi sentään asuntomme on varjoisalle sisäpihalle päin - mitä nyt helle tappoi jääkaappimme. Onneksi olemme jääkaappiamme kestävämpää tekoa, mitä tulee hikoiluun ja kuumuuden sietämiseen. Tulette huomaamaan sen blogin asukuvien myötä, sillä ainakaan Satu ei anna pukeutumisessaan senttiäkään periksi kuumuudelle!

IMG_9203.jpg

Helteet eivät olisi voineet pahempaan aikaan sattua! Savonlinnassa on käynnissä Oopperajuhlat. Jokainen hotelli ja majoitusvaihtoehto pursuavat kuumassa tuskastelevia oopperaihmisiä. Hyvänä puolena monet ravintolat, kahvilat ja kaupat pitävät ovensa auki pitkälle yöhön, jotta oopperan jälkeen voi vielä käydä syömässä tai nauttimassa lasillisen skumppaa. Työpäivän jälkeen ehtii hyvin laittamaan ykköset ylle ja suuntaamaan kakkukahville kakkujääteelle.

IMG_9217.jpg

Satun kesäinen hameostos henkii viime vuoden muotia, jolloin flamingoja näkyi kaikkialla. Punainen laukku on tuotu mukanaan Japan Exposta. Ja Karvinen muistuttaa siitä, että Päivi kerää edelleen pehmoleluja tulevaa mallistoaan varten.

IMG_9128.jpg

Päivin asukokonaisuus henkii sitä, että kerrankin Suomessa on riittävän lämmintä pikkumekolle. Asukuva on otettu Savonlinnan Taito Shopista, jossa on parhaillaan käynnissä Jukka Rintalan näyttely Muodin muotokuva. 

IMG_9243.jpg

IMG_9131.jpg

IMG_8989.jpg

Sen pituinen se! Ensi kerralla suuntaamme kohti Ranskaa ja Japan Expoa!

 

- Päivi ja Satu