Pitkästä aikaa!

IMG_8185.jpg

Edellinen päivitys julkaistiin 17.5 eli melkein kaksi kuukautta sitten. Syy tähän tavattoman pitkään päivitystaukoon ei ole materiaalin loppuminen tai julkaisuhaluttomuus. Meille tuli tietotekninen ongelma, jonka seurauksena blogin sisällön tuottamiseen tarvittavat ohjelmat eivät enää toimineet oikein. Laitoimme kuviemme julkaisun tauolle ja jäimme odottamaan ratkaisua. Tämä ei ollut yhtään huono päätös: Kesäkuu oli sellaista menoa ja meininkiä, ettei siinä ehtinyt paljoa blogia murehtimaan!

Kesäkuun alussa muutimme takaisin Savonlinnaan. Olemme täällä elokuun loppuun asti. Kesäkuun ajan Päivi oli arkipäivät työharjoittelussa Savonlinnan oopperajuhlien puvustossa, ja nyt loppukesä menee hotellissa kerroshoidon puolelle (kuten viimeisimmät kahdeksan kesää). Asumme työpaikallamme. Saimme käyttöömme pienen henkilökunnan huoneen - siis oikeasti todella pienen. Se on kuin asuisi keittiössä, jossa on pieni eteinen mutta onneksi iso kylpyhuone. Huoneeseen ei mahdu kahta sänkyä, miksi punkkaamme patjoilla lattialla. Emme valita kämpästämme, mutta kun piti valmistautua European Cosplay Gathering finaaleihin eli jakaa keittiösi asuntosi cosplayasujen, ompelukoneiden, maalipurkkien, vaatteiden, ruuan, patjojen ja muiden henkilökohtaisen elämäsi tavaroiden kanssa, lievä klaustrofobia oli iskeä. 

Josta pääsemme seuraavaan aiheeseen, eli ECG. European Cosplay Gathering 2018 finaalit kilpailtiin Pariisissa 7.7. Suomen joukkueen kisamatka kesti 4.-8.7. Onneksi tietotekniikkamme toimii, koska nyt pystymme julkaisemaan ECG:stä artikkelin, joka sitten avaa reissua tarkemmin niin kuvien kuin tekstienkin muodossa. Tällä kertaa Suomi ei päässyt palkintosijoille, mutta UruharaFC voitti Arda Wigsin palkinnon parhaista peruukeista <3! Kunnia kuuluu Satulle, kenen muotoilemia peruukkeja on pystynyt ihailemaan monissa cosplayasuissamme kuin myös hänen katumuotiasuissa.

Blogimme jatkaa nyt päivittymistä muttei enää kauaa: Leikkipuisto lopetetaan. Syksyllä avaamme uuden blogin uuteen palvelimeen. Sisältö ja periaatteet pysyvät samanlaisina, mutta ilmaisutapa muuttuu laajemmaksi, selkeämmäksi ja julkaisutapa yhtenäistetään. Ja uusi nimi. Haluamme tavoittaa enemmän lukijoita ja markkinoida työskentelyämme cosplayn, katumuodin ja ompelun parissa ammattimaisemmin. Leikkipuisto jää olemaan, mutta sopivan ajan kuluttua blogi ja sen materiaalit hävitetään. Toivottavasti tähän mennessä uuden blogin sisältö on paremmin ajantasalla ja sisällöllisempää kuin Leikkipuiston, jolloin tämän blogin lopettaminen ei jätä tyhjiötä jälkeensä. 

Mutta vielä ei hävitetä mitään, vaan mennään jäätelöbaariin! Toukokuussa vierailimme kauppakeskus Veturissa sijaitsevassa Spice Ice -jäätelöbaarissa.

Satu:

IMG_8196.jpg

Mikä mekko sopisikaan paremmin päälle kuin jätskitötteröillä koristeltu!

Päivi:

t1.jpg

IMG_8218.jpg

t2.jpg

IMG_8206.jpg

Ensi kertaan!

 

- Päivi & Satu