Terveisiä täältä sateenkaaren väärästä päästä!

IMG_0555.jpg

Elokuu vetelee viimeisiään ja se tarkoittaa, että paluu Kouvolaan odottaa ihan nurkan takana. Kesä Savonlinnassa ei mennyt nopeasti vaikka niin voisi luulla. Kaikenlaista on ehtinyt sattua, mutta siihen vastapainoksi on ollut paaaljon sujuvaa arkea. Ja tylsää arkea. Tässä asunnossa on todella vähän meille sopivia virikkeitä. Jahka pääsemme Kouvolaan, aiomme

1. Katsoa televisiota. Sitä emme ole tehneet kolmeen kuukauteen. Ehkä vuokraamme pari elokuvaakin.

2. Tehdä käsitöitä. Kouvolassa käytössä on oma työhuone ja omat materiaalit. Ompelukone ja perus tarvikkeet ovat mukana täällä Savonlinnassa, mutta lukkojen takana: Veimme ompelukoneen vuosihuoltoon ja unohdimme hakea sen pois ennen kuin huoltamon väki jäi kesälomalle. Toivottavasti saamme huolletun Elnan takaisin maanantaina.

3. Nukkua sängyssä mahdollisimman kaukana jääkaapista.

4. Mennä kakkubuffetiin. Savonlinnassa sellaista ei ole. 

5. Siivota huoneemme siitä massiivisesta pölykerroksesta, joka on päässyt sinne laskeutumaan, ja järjestellä kaikki hyllyt ja kaapit uuteen mahtavaan kuntoon, jotta voimme ottaa niiden edestä asukuvia.

Kouvolassa odottavat tietenkin myös koulu ja harrastukset. Harrastuksista puheenollen emme osallistu 7.-9.9.2018 järjestettävään Traconiin. Sen sijaan saavumme Mimiconiin Mikkeliin 15.-16.9! Mimiconissa olemme Street Fashion Finlandin hommissa. Sunnuntaina järjestämme asustetyöpajan ja pidämme luennon. Lisää aiheesta voi lukea Street Fashion Finlandin blogista. Kesän aikana Päivi on päivittänyt Striittiksen blogiin paljon uusia artikkeleita ja kuvia, joten kannattaa viimeistään nyt käydä katsomassa millaista materiaalia sinne syntyy!

Tänne on syntynyt tällaista materiaalia. Aina eivät asukokonaisuutemme ole kovin monimutkaisia.

Satu ja kaksi väriä

IMG_0472.jpg

Päivi ja retrovivahteet

LeaveNoGarfieldBehind%20%282%292.jpg

Nallekorva.jpg

LeaveNoGarfieldBehind%20%281%29.jpg

Leave no Garfield behind!

 

- Päivi & Satu