Tervetuloa Leikkipuistoon!

Tänään lähdemme paikkaan nimeltään TeaHouse of Wehmais.

IMG_9852.jpg

TeaHouse of Wehmais tuli meille tutuksi viime vuonna, kun kuulimme siitä ensimmäisen kerran ja tämän seurauksena vierailimme siellä ensimmäisen kerran. Koska kokemus oli niin ihastuttava, laitoimme TeaHousen "pakko vierailla täällä" -listalle heti kun kesä Savonlinnassa varmistui. Ongelmaksi nousi se, ettei yhteisiä vapaapäiviä todellakaan näkynyt työvuorolistassa. Eräänä elokuun päivänä odotuksemme sitten palkittiin: Työvoimaa oli liikaa työmäärään nähden, ja saimme yhteisen vapaan <3. Olimme niin onnellisia tilanteesta, että suorastaan säteilimme! Kuka ei säteilisi kun saa pukea kauniit vaatteet ylleen ja matkustaa kauniiseen teehuoneeseen yhdessä hyvien ystäviensä kanssa. 

TeaHouse of Wehmais sijaitsee Juvalla noin tunnin ajomatkan päässä Savonlinnasta. Se on hyvä matkakohde, johon kuuluu teekattauksien lisäksi myös tunnelma, mikä syntyy kartanomiljööstä ja nukkekotimaisesta sisustuksesta. 

IMG_9866.jpg

Tilasimme "Afternoon Tea kahdelle jaettavaksi". Tämä sisälsi kuusi suolaista sormileipää eri täytteillä, kaksi uunituoretta vaniljasconesia luomukermalla ja mansikkahillolla, valikoima makeita leivonnaisia ja molemmille oma vapaavalintainen tee. Annos oli juuri täydellisen kokoinen kahden nautittavaksi. 

IMG_9869.jpg

IMG_9856.jpg

Vierailimme myös teehuoneen vieressä sijaitsevassa Wehmais Deli&Deco -myymälässä ja otimme muutamia asukuvia. 

IMG_9898.jpg

Päivi

IMG_9945.jpg

IMG_9887.jpg

Satu

IMG_9993.jpg

IMG_0522.jpg

IMG_0530.jpg

Satu osti kaupasta pupuisia laastareita. 

IMG_9956.jpg

IMG_9909.jpg

Sen pituinen se!


- Päivi & Satu