Hei ja tervetuloa Leikkipuistoon!

IMG_9826.jpg

Oopperakausi on päättynyt täällä Savonlinnassa, mikä tarkoittaa hotellibisneksen ja myös kaupungin keskustan hiljenemistä. Myös hellekausi päättyi hetkellisesti ja tänään maanantaina oli ensimmäinen vähän viileämpi päivä pitkään aikaan. Sen sijaan sateella ja ukkosella kaupunkiamme on uhkailtu pitkin viikonloppua. Uhkaus on ihan oikea termi, sillä kovat sateet aiheuttavat mm. valokuvan mukaisia minitulvia vähänkin kuopassa sijaitseviin kohteisiin. Kova rankkasade kasteli myös allekirjoittaneen läpimäräksi, kun hän oli iltakävelyllä.

Huuhtoutukaamme asukuvien pariin:

IMG_9414.jpg

Jo kesän alussa ostettu Hell Bunnyn flamingohame tuli viimeinkin ikuistettua käytössä (se on siis hame, toisinaan nostan  hameitani kainaloihin mekoiksi). Samaa hametta minä pidin Hypeconissa (16.6), mutta tällöin jäi päivän asu ikuistamatta. Hypeconissa olin pitämässä luentoani tokiolaisista alakulttuureista. Jos missasit tämän luennon, niin ei huolta! Luento palaa takaisin, mutta mihin coniin, siitä luvassa juttua myöhemmin.

IMG_9581.jpg

Yksi viime vuonna tekemäni ostos oli pastellinvärinen T-paita, jota en kuitenkaan päässyt käyttämään, koska kesä oli hyvin kylmä. Tämän vuotinen ostos, jota rakastan jo nyt, on pastellinkeltaiset muoviset retrokorvakorut, jotka on nähtävillä, tavalla ja toisella, näissä valokuvissa.

IMG_9469.jpg

IMG_9596.jpg

 

Ensi kertaan, jolloin pääsemme viimeinkin European Cosplay Gathering finaalimatkalle Pariisiin!

- Satu