Blogin naisetus esittäytyy!

 

Höttövatti Satu

KuppikakkuKissa.jpg

Ikä: 28 vuotta

Syntymäpäivä: 16.8.1989 (leijona)

Pituus: 164 cm

Paino: 54 cm

Asuu: Kouvola

Syö: Pastaruokia ja melkein mitä vain, jos siinä on nuudeleita.

Juo: Earl Grey teetä hunajalla ja maidolla.

Harrastukset: Cosplay, japanilainen katumuoti, piirtäminen, kirjoittaminen, lukeminen ja blogin pitäminen.

Kuuntelee: Eurobeat-musiikkia, ja sitä mitä radiosta soi tai Päivi minulle soittaa.

Tykkää: Kaikesta tyttömäisestä, pupuista (erityisesti Milla-pupuista), muovisista koruista, muinaisesta Egyptistä, runsaista yksityiskohdista, väreistä, pitkistä kävelyistä, tarinoiden kertomisesta, Lalaloopsy-nukeista, Kapibara-san tavaroista, musiikin kuuntelusta hyvillä kuulokkeilla, ja pukeutumisesta kerroksiin (etenkin sukkia on aina monta kerrosta).

(toisin kuin ehkä luullaan, Satu ei ole järin kiinnostunut vaaleanpunaisesta väristä ja pehmoleluista. Satun inhoaa sitä, kun häntä kutsutaan söpöksi tms.)

Katsoo: Piirrettyjä, etenkin lapsille ja nuorille suunnattuja. Suosikkianimeja ovat mm. Beyblade, Bakugan ja Queen´s Blade.

Lukee: Koulukirjoja, kirjoja, joista on puhuttu koulussa, ja mangaa. Suosikkimangoja ovat mm. Yu-Gi-Oh!, Dragon Ball ja mitä kaikkia näitä shonenmättöteoksia onkaan. Tästä huolimatta suosikkipiirtäjiä ovat mm. Ai Yazawa ja Kaoru Mori (Nana, Paradise Kiss, Emma, Aron morsiammet)

Väri: Turkoosi

Satun tyyli muutamalla sanalla: Useista kerroksista koostuvia tyttömäisiä asukokonaisuuksia, joissa kaikki värit pyritään sovittamaan harmonisesti yhteen ja viimeistelemään kokonaisuus runsailla yksityiskohdilla mm. koruilla. Ei käytä mielellään mustaa tai harmaata väriä.  Toisinaan rusketusta, hyvin usein peruukkeja, piilolinssejä, irtoripsiä ja tekotimantteja.

Muuta: Varustettu vilkkaalla mielikuvituksella ja optimistisella asenteella. Ei käytä minkäänlaisia päihteitä ja on todella huono spontaanissa toiminnassa. Puhelias ja suorasanainen silloin kun suostuu suunsa avaamaan.

 

Irokeesi-Itikka Päivi

t.jpg

Ikä: 28 vuotta

Syntymäpäivä: 16.8.1989 (leijona)

Pituus: 167 cm

Paino: 52 kg

Asuu: Kouvola

Syö: Jäätelö ja riisipuuro, mikä tahansa keitto kunhan se on isän tekemää.

Juo: Earl grey tee hunajalla ja maidolla.

Harrastukset: Cosplay, vaatteiden ja asusteiden suunnittelu ja valmistus, blogin pitäminen, katumuoti.

Kuuntelee: Twisted Sister, kasari- ja ysärimusa, elektroninen jossakin määrin, radio.

Esikuvat: Optimus Prime ja Dee Snider

Tykkää: Kasari- ja ysärijutut, irokeesi, silmämunat, shokkivärit, kirpputorit, japanilainen katumuoti, vaihtoehtotyylit/alakulttuurit, amerikkalainen sarjakuvaprintti, ompeleminen, kabuki ja kangaskaupat

Katsoo: Beyblade, Queen's Blade, Hellsing ja kabuki

Lukee: G.I.Joe, mangaa ja runsaasti kuvitetut vaate- tai katumuotikirjat

Väri: Armeijan vihreä

Päivin tyyli muutamalla sanalla: Yleensä tummanpuhuva, päätyylit industrial ja punk/rock. Pukeutuu joskus tyttömäisesti ja söpösti, koska vaihtelu virkistää. Irokeesi on ja pysyy!

Muuta: Ostaa lähes kaikki vaatteensa käytettyinä, on siisti kuin pikkulintu, päihteistä kieltäytyjä, ei liiemmin halua lävistää tai tatuoida itseään, kulmakarvaton, viimehetken sankari deadline projekteissa, matkustaa aina melkoisen matkatavarapinon kanssa, ei osaa olla toimettomana.

 

Leikkipuisto on 11.8.2012 perustettu tyyli- ja elämäntapablogi. Blogi toimi nimellä Kandi & Cyber, ja syyskuussa 2014 otettiin käyttöön uusi nimi Leikkipuisto.

Leikkipuisto on ihan vain blogi. Emme sponsoroi ketään tai tuote-esittele mitään päämäärähakuisesti. Jos kaupan nimi mainitaan ja tuote esitellään, se tapahtuu omasta tahdostamme. Teemme tyylimme täysin itse. Valitsemme vaatteemme, ja teemme meikkimme ja kampauksemme itse. Kukaan muu ei pueta meitä. Suurin osa valokuvista esittää arkipäiväistä tyyliämme, asuja, joissa mm. käymme kaupungilla ja menemme juhliin. Emme siis pukeudu näyttävästi pelkästään valokuvia varten. Blogista ei voi ostaa mainospaikkoja.

Blogin valokuvia ja tekstejä ei saa kopioida ja julkaista blogin ulkopuolella, ei hyvässä eikä pahassa, muuta kuin meidän itsemme toimesta. Suurimman osan valokuvista olemme ottaneet itse.

Leikkipuisto - Come out and play! tiivistää blogin elämänfilosofian. Tulkaa ulos leikkimään! Elämä on hauskaa ja se pitää saada elää juuri sillä tavalla, kuin itse tahtoo. Jos me kaikki osaisimme suhtautua meininkiin positivisesti ja leikkisimme nätisti keskenämme, kaikki uskaltaisivat olla oma itsensä ja tehdä juttuja, joista tykkäävät. Tässä Mikä-Mikä-Maassa ei olla koskaan olla liian vanhoja tekemään kivoja asioita. Inspiroitukaa! Kenenkään ei tarvitse olla niinkuin me tai ihailla meitä - riittää, kun olette oma itsenne ja tyytyväisiä siihen. Emme todellakaan pyri kuuluisiksi! Kerta kun meillä on blogi, haluamme tehdä tätä kunnolla mm. päivittämällä riittävän usein ja julkaisemalla hyviä kuvia. Tiettävästi blogia saa pitää kuka vain tahtomallaan tavalla. Koska me pystymme olemaan mitä olemme, kuka tahansa muukin pystyy! Kehittäkää omia juttujanne ja uskokaa niihin. Jos jokin menee pieleen ja kaikki ilkkuvat, pää pystyyn ja eteenpäin! Paremmaksi tullaan vain ottamalla se ensimmäinen ratkaiseva askel kohti uusia kokemuksia ja oppimalla niistä. Positiivisen katsomuksemme vuoksi emme kirjoita blogiin avautumisia negatiivisista asioista tai kommentoi maailmanmenoa kriittiseen äänensävyyn.

Yksinkertainen totuus on, että me rakastamme vaatteita ja puketumistyylejä todella paljon. Siksi emme sido itseämme pukeutumaan vain yhdellä tapaa. Tie tyylipukeutujana on pitkä ja kivinen, mutta sen jaksaa kyllä, koska mikään ei anna voimaa niin paljon kuin oman itsensä toteuttaminen. Tervetuloa Leikkipuistoon!